Setari Cookie-uri

DIETA verii pentru POFTICIOSI: regimul 3 ORE

2.03 (Ratingul specialistilor)

Pro

Este sanatoasa
Este permisiva
Promite o slabire sanatoasa

Contra

Necesita un program fix al meselor
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

4.24 din 33 voturi

Dieta 3 ORE a lui Jorge Cruise este din ce in ce mai iubita de toti pofticiosii care considera dietele restrictive un adevarat chin. Aceasta dieta este destul de usoara si va permite sa va alegeti singuri alimentele din farfurie.

Dieta de 3 ore: Principii

Jorge Cruise sustine ca principalul mecanism al acestei diete consta in accelerarea metabolismului. Faptul ca mesele sunt dese elimina stresul glicemic, cel care duce de obicei la luarea in greutate. Cu cat mancam mai des, cu atat organismul este „mai putin stresat” si isi pierde tendita de a face depozite. S-a dovedit ca perioada optima intre mese este de 3 ore.

Dieta de 3 ore: Tehnica vizualizarii

Jorge Cruise orienteaza si mesele din zi. El considera ca alimentele din farfurie trebuie consumate in anumite cantitati. Puteti consuma aproape orice aliment sau preparat, ideal ar fi sa faceti totusi alegeri cat de cat sanatoase!

Tehnica vizualizarii: ce putem avea in farfurie?

Cubul

Cubul reprezinta cantitatea de carbohidrati. „Volumul” carbohidratilor la o masa corespunde cel mult cu ale unui cub Rubik.

Citește și:

Capacul de la sticle

Un capac de la sticla (ne referim la recipientele din sticla) de orice bautura, de exemplu apa minerala sau bere. Aceasta cantitate este rezervata grasimilor (fructe grase, ulei, carne grasa, unt, smantana, margarina etc.).

Un pachet de tigari

Acest volum al pachetului de tigari sau al pachetului de carti de joc este recomandat proteinelor: oua, carne, fructe de mare. Cruise recomanda carnea slaba, de pui, curcan, peste si vita.

3 Carcase de DVD suprapuse

Puteti vizualiza? Aceasta este cantitatea din farfurie corespunzatoare fructelor si legumelor!

In acest fel puteti vizualiza cantitatea de alimente maxima permisa la o masa. Puteti face alegeri dupa bunul plac! Cruise considera ca nu exista neaparat alimente „rele”, ci combinatii gresite in farfurie!

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.