dieta de slabire - dieta 3 oreJorge Cruise s-a bazat pe studiile medicale si nutritionale care au demonstrat ca mesele dese duc la scaderea in greutate si stimuleaza metabolismul, in timp ce mesele rare declanseaza un fel de „alarma”, ca si cand organismul intra in criza, motiv pentru care depositeaza cat mai multe calorii din alimentele consumate.

Top 10 Cele mai bune diete de slabire RAPIDA - sunt cele mai votate de catre femei

Asa se explica de ce persoanele care mananca o data in zi nu reusesc sa scada in greutate.

Medicii nutritionisti si diabetologi recomanda adesea un regim de hrana cu 5 mese pe zi, mai ales diabeticilor. Acest tip de regim mentine glicemia in limite, scade depozitele adipoase si astfel ajuta la mentinerea sanatatii si siluetei.

Dieta pentru pofticiosi: Dieta 3 Hours

In primul rand trebuie sa stii ca pentru aceasta dieta ai nevoie de un ceas. De ce? Pentru ca principiul de baza al acestui regim consta in mese dese, luate la fiecare 3 ore. Da, 3 ore – nici mai mult, nici mai putin.

Iar cand spunem mese, nu ne referim neaparat la preparate gatite, masa poate consta si intr-un fruct. In acest fel este permisibila pentru aproape oricine, fiind necesara o pauza de 2 minute pentru a manca un mar.

Jorge Cruise sustine ca rezultatele maxime ale acestei diete se observa dupa 28 de zile, iar pentru cei care doresc sa elimine un numar mai mare de kilograme, pot urma aceasta dieta pe termen lung.

Foto@Shutterstock.com

Dieta NUTRITARIAN: daca vrei sa slabesti fara a-ti da organismul peste cap
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: