Setari Cookie-uri

Totul despre operatia de marire a sanilor

Implantul de proteze mamare pentru cresterea volumului sanilor este o operatie aparent simpla, putin dureroasa si al carei rezultat este obtinut rapid si este durabil. Este o operatie efectuata frecvent. Este operatia tip pentru chirurgia estetica, putine interventii pot da un rezultat atat de rapid, atat de spectaculos si atat de evident pus in valoare. Rezultatul estetic este obtinut cu pretul unei cicatrice care poate fi disimulata imediat sau se estompeaza rapid, iar implantul, care este pus intotdeauna inapoia si nu in interiorul glandei mamare, este nedecelabil vederii sau palparii.

  • la cabinetul Dr. Radu Voicu, "medicul care mareste sanii" asa cum a fost supranumit. Poti programa o consultatie aici.

  • Clinica MedSport, unde poti beneficia de serivciile dr. Ovidiu Grecu. Programeaza o consultatie aici.

Intr-un articol precedent dr. Radu Voicu si dr. Ovidiu Grecu ne-au oferit mai multe informatii despre aceasta interventie.

  • la clinica Silhouette. Practicand preturi moderate, clinica este condusa de dr. Marek Valcu care s-a format la scoala prof. dr. Lascar Ioan. Mai multe detalii aici.

Pret:

Pretul implanturilor cu silicon variaza in functie de clinica pe care o alegi. Aproximativ este vorba de o suma de 2500 euro, in aceasta valoare fiind incluse si serviciile medicale pre si postoperatorii.

Daca ne rezumam numai la implanturile propriu-zise, acestea au preturi cuprinse intre 200-1000 de euro.

Exista si varianta creditului bancar. Spre exemplu, Libra Bank ofera asemenea tipuri de credite. Mai multe detalii aici.

Asteptam mai multe detalii de la acelea dintre voi care si-au pus implanturi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.