Setari Cookie-uri

Alimente negre, magie alba pentru sanatate!

Am primit in casuta de e-mail urmatorul mesaj: 'A sosit in sfarsit vara si odata cu ea au inceput sa apara fructele si legumele de culoare... neagra. Aceste fructe si legume de culoare neagra contin... un colorant polifenolic numit Resveratrol, adica de departe cel mai puternic factor natural anti-oxidant cunoscut!'

...si daca ar fi numai aceste efecte ar fi mai mult decat suficient pentru sucul de varza rosie, dar nu sunt nici pe departe singurele efecte benefice!

ATENTIE !


- Persoanele care NU au cancer in acest moment pot consuma TOATE alimentele mentionate mai sus de culoare neagra pentru a beneficia de cat mai mult Resveratrol
- Insa persoanele care au in acest moment cancer le sfatuiesc sa se abtina de la folosirea strugurilor negri (cresc nepermis de mult glicemia si pot scadea drastic imunitatea acelor persoane) si a oricaror alimente neagra dar acre (coacaze) sau insuficient coapte, deoarece acestea induc aciditate in organism, factor major stimulator al dezvoltarii tumorale. Retineti aceste precautii esentiale! Acestora din urma le recomand sucul de varza rosie, dudele, ciresele, corcodusele negre, afinele..."

Mesajul se incheie cu urmatoarea urare: „Va doresc numai bine si sa ne bucuram de acest factor NEGRU pentru sanatatea noastra !” Semneaza „cu drag, Dr. Marginean Calin”.

Sincer, pe mine acest mesaj m-a convins sa trec la o cura serioasa cu suc de varza rosie!

lte articole pe aceeasi tema:

Un vin romanesc previne cancerul

Resveratrolul, antioxidantul din vinul rosu

Despre Resveratrol pe Wikiepedia

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

7 boli viclene care ataca in tacere

Uleiul din samburi de struguri, leacul miraculos impotriva imbatranirii
Reguli de sanatate intima... in cuplu



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.