Setari Cookie-uri

Dieta: Cum sa slabesti rapid inainte de Sarbatori

Sarbatorile se apropie si iti doresti sa poti purta rochia preferata fara a-ti face griji in privinta kilogramelor. De aceea iti propunem o dieta de slabire rapida inainte de sarbatori.

Sarbatorile se apropie si iti doresti sa poti purta rochia preferata fara a-ti face griji in privinta kilogramelor. De aceea iti propunem o dieta de slabire rapida inainte de Sarbatori.

dieta de slabire rapida inainte de Sarbatori

Plan de dieta



Pentru ca ne aflam inca in Postul Craciunului este indicat sa nu schimbam alimentatia, ca atare planul dietei va fi unul vegetarian.

dieta de slabire rapida inainte de Sarbatori
Este important sa alegeti preparatele indicate si sa ajustati portiile, mai exact nu se consuma la o masa mai mult de un singur fel de mancare si volumul preparatului nu trebuie sa depaseasca un bol mediu (castron mediu).


Iti recomandam si articole:

Dieta anticelulitica rapida inainte de Sarbatori

Dieta DASH - Cum sa slabesti rapid si sanatos pana in Sarbatori

Sfaturi pratcice: Cum alegi dieta potrivita



Alimente permise la micul dejun



dieta de slabire rapida inainte de Sarbatori Micul dejun nu se evita, iar daca obisnuiti sa va treziti tarziu atunci puteti considera micul dejun ca fiind prima masa din zi. Aceasta masa este foarte importanta, regland metabolismul si bioritmul hormonal si de asemenea echilibreaza digestia. De aceea este indicat ca alimentele de la micul dejun sa nu fie acide.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.