Setari Cookie-uri

6 Sfaturi sa nu te ingrasi de Sarbatori

Alimentatia de Sarbatori este adesea excesiva, foarte caloric, motiv pentru care marea majoritate dintre oameni se plang ca au luat in kilograme dupa trecerea acestei perioade. Pentru a preveni astfel de “plangeri” va propunem cateva sfaturi usoare si utile pentru a evita luarea in greutate in timpul si dupa Sarbatori.

Alimentatia de Sarbatori este adesea excesiva, foarte calorica, motiv pentru care marea majoritate dintre oameni se plang ca au luat in kilograme dupa trecerea acestei perioade. Pentru a preveni astfel de “plangeri” va propunem cateva sfaturi usoare si utile pentru a evita luarea in greutate in timpul si dupa Sarbatori.

cum sa nu te ingrasi de Sarbatori

Cum sa nu te ingrasi de Sarbatori



Cele mai importante principii sunt cele care tin de dieta.

Alegeti carnea de pui si peste in locul traditionalelor produse din porc

cum sa nu te ingrasi de Sarbatori - alege sucuri naturale de fructe in locul sucurilor din comert

Aceasta nu inseamna ca de Craciun sa consumati numai pui si peste, ci sa reduceti substantial consumul de preparate din carne de porc, inlocuindu-le cu cele din carne de pui si peste. Pestele va ajuta chiar sa slabiti, avand in continut acizi grasi omega 3 si omega 6 care au printre rolurle lor si pe acela de a mobiliza grasimile din depozite, pe rincipiul “cui pe cui se scoate”.


Iti recomandam si articolele pe Healthy.ro:

Slabeste sanatos: 5 retete dietetice pentru cina

Uimitor: Grasimea care te slabeste

Vrei sa slabesti? Gustari delicioase sarace in calorii


Alegeti sucurile naturale si ceaiurile



Chiar daca este mai simplu sa procurati o sticla de suc din comert, totusi aceasta contine foarte multe zaharuri, oxalati care va predispun la litiaza renala (pietre la rinichi), diuretice (care va cresc diureza, apoi va creste setea…) si multe E-uri si alte substante nocive care va toxifica organismal, va predispun la ingrasare si la diverse afectiuni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.