Setari Cookie-uri

12 Grasimi care vindeca si 5 care ucid!

Grasimile alimentare sunt consumate aproape la fiecare masa, in fiecare zi, astfel ca este important ca fiecare sa cunoasca efectele grasimilor, tipurile acestora precum si alimentele in care se gasesc.

Iata alimentele in care gasesti “grasimile care vindeca bolile” si totodata previn instalarea unor afectiuni, mentin silueta si echilibrul metabolic:

Canepa



Semintele de canepa sunt deosebit de benefice pentru sanatate, contin un numar mare de proteine si aminoacizi si totodata sunt bogate in grasimi vegetale de buna calitate. Semintele de canepa se gasesc la plafar sau in raioanele supermarketelor de profil. Puteti consuma semintele de canepa in diverse preparate sau ca atare in salate.

Seminte de in

12 Grasimi care vindeca si 5 care ucid!

Semnintele de in contin subtsante detoxifiante, grasimi bune, putine fibre, vitamine, minerale. Semintele de in au un puternic efect detoxifiant asupra colonului. Puteti consuma semintele de in in salate, insa atentie, au un efect usor laxativ. Daca suferiti de constipatie, puteti consuma o perioada mai lunga seminte de in in salate zilnice. Aportul de legume crude ajuta de asemenea in combaterea constipatiei.

Soia



Despre soia s-au scris si studiat foarte multe idei. Concluziile sunt ca soia este foarte sanatoasa, cu conditia sa fie bio. Puteti consuma soia cu orice ocazie, insa alegeti cu grija produsele pentru ca nu fi procesate sau obtinute din soia modificata genetic.

Healthy.ro iti recomanda si alte articole despre soia:

Beneficiile pentru sanatate ale consumului de soia


Nuci

12 Grasimi care vindeca si 5 care ucid!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.