Migdalele se numarau printre fructele preferate ale egiptenilor, fiind prezente in diverse ritualuri si tratamente ale vremii. Migdalele au capatat de-a lungul timpului loc in traditiile, ritualurile si nutritia oamenilor. Migdalele sunt oferite in Italia la nunta pentru prosperitatea si sanatatea mirilor, iar in alte locuri capata roluri mistice de alungare a bolilor; migdalele sunt considerate a fi chiar aducatoare de noroc.
Migdalele contin:
-
Kudika
Alimente de care să ne ferim atunci când ținem post. Află care sunt...
-
Kudika
Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician dezvaluie secretele...
-
Alexandra Chivu
Dieta epigenetică, un stil de viață dincolo de calorii. Ce...
-
Kudika
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de pilates dezvăluie 10...
-
Alexandra Chivu
Meniu pentru o viață sănătoasă: Descoperă cele mai bune alegeri...
-
Kudika
Psihoterapeutul Diana Vasile, Co-fondator și Președinte al ISTT,...
-
Iulia Maftei (Dibu)
Interviu cu Dr. Diana Mihai, medic primar Obstetrică-Ginecologie :...
-
Kudika
27% dintre români vor să slăbească în medie 10,13 kilograme, iar în...
-
Alexandra Chivu
Strălucind în maternitate - ghid pentru viitoarele mămici: cum își...
Atentie insa, migdalele nu prezinta in continutul lor vitamina C, motiv pentru care este indicat sa le consumati in salatele de fructe.
Beneficiile consumului de migdale Migdalele previn cancerulPrin continutul de antioxidanti, dar si de vitamine si minerale, migdalele prezinta un efect inhibitor asupra cresterii si dezvoltarii haotice a celulelor canceroase, insa cel mai puternic efect anticancerigen consta in protectia celulelor santoase pentru a nu suferi mutatii sau alte procese care le transforma in celule canceroase.
Spune-ti parerea!