Restrictia la grasimi: grasimile din dieta ingrasa?
Cantitatea de grasimi consumata intr-un meniu de slabire ar trebuie sa fie de aproximativ 10% din totalul caloriilor, iar aceste grasimi sa fie cat mai putine, 0 daca se poate saturate sau hidrogenate!
Raspunsul poate fi si “da” si “nu”, depinde de grasimile pe care le consumati. Este nevoie de grasimi bune, mononesaturate si polinesaurate, grasimi bogate in omega 3 si omega 6 esentiale pentru slabire, dar si mentinerea sanatatii sistemului nervos si nu numai.
Iata ce sursa de grasimi puteti consuma pentru a slabi si a va mentine silueta si sanatate:
-
Kudika
Alimente de care să ne ferim atunci când ținem post. Află care sunt...
-
Kudika
Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician dezvaluie secretele...
-
Alexandra Chivu
Dieta epigenetică, un stil de viață dincolo de calorii. Ce...
-
Kudika
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de pilates dezvăluie 10...
-
Alexandra Chivu
Meniu pentru o viață sănătoasă: Descoperă cele mai bune alegeri...
-
Kudika
Psihoterapeutul Diana Vasile, Co-fondator și Președinte al ISTT,...
-
Iulia Maftei (Dibu)
Interviu cu Dr. Diana Mihai, medic primar Obstetrică-Ginecologie :...
-
Kudika
27% dintre români vor să slăbească în medie 10,13 kilograme, iar în...
-
Alexandra Chivu
Strălucind în maternitate - ghid pentru viitoarele mămici: cum își...
Daca va confruntati cu aceasta situatie, atunci de vina nu este cantitatea de alimente ingerate, ci in special calitatea acestora.
Foto: Shutterstock.com
Spune-ti parerea!