5 Alimente cu risc crescut de cancer

5 Alimente cu risc crescut de cancer
Kudika
20 Iulie 2012

Cancerul este considerat ca fiind maladia secolului, avand la baza mai multi factori ca fumatul, alimentatia inadecvata, sedentarismul poluarea, expunerea la iradiatii, stresul, factori genetici etc.

Zaharul, dar si fainoasele procesate precum pastele, painea alba si alte produse obtinute din faina alba agreseaza mucoasele tubului digestiv si totodata agreseaza si pancreasul in secretia de insulina.

unt - mezeluri - alimente cancerigene - dulciuriDesigur, zaharul in organism are mai multe efecte nocive, inclusiv asupra creierului. Din pacate consumul exagerat de zahar este implicat in favorizarea aparitiei cancerelor, inclusiv a celor genitale.

Va recomandam Dieta anticancer

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri