Setari Cookie-uri

Decalogul slabirii: 10 Legi ale dietelor reusite

Curele de slabire si programele nutritionale sunt astfel constituite incat nu se pot potrivi oricui, de aceea nutritionistii sugereaza dietele personalizate. Exista insa cateva reguli comune care trebuie urmate indiferent de dieta pe care o alegeti sau - altfel spus, aceste reguli ar trebui sa existe in majoritatea curelor de slabire.

10 Legi obligatorii pentru o cura de slabire reusita

1. bea numai apa

O regula deosebit de importanta daca vreti sa slabiti este cea care se refera la lichidele pe care ar trebui sa le consumati. Fara doar si poate, apa este lichidul care va asigura sanatatea, nu contine calorii si chiar stimuleaza slabirea!

Nutritionistii recomanda sa excludeti orice alta bautura. Sunt permise:

  • o ceasca de cafea cu lapte neindulcita dimineata;
  • o ceasca de ceai neindulcita pe zi. Ceaiul poate fi de slabire sau cu alte proprietati terapeutice.

Sucurile de fructe sau de legume este indicat sa le inlocuiti cu apa, iar legumele si fructele sa le consumati ca atare in stare proaspata.

Clasic sunt recomandati doi litri de apa pe zi. Desigur, daca mancati fructe si in meniu aveti si supe, cantitatea de apa consumata in zi se poate reduce.

2. ia mese mici

Recomandat este sa consumati un singur fel de mancare la masa, in ciuda culturii gastronomice romanesti care include antreul, felul I, felul II si desertul.

Citește și:

Daca vreti sa va micsorati stomacul, sa aveti o dieta buna si sa nu ingerati prea multe calorii, solutia cea mai usoara consta in a consuma un singur fel de mancare la masa.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.