Aceasta dieta a fost conceputa de nutritionistul Ian K. Smith care este de parere ca o dieta reusita nu ar trebui sa reprezinte un stres organisc pentru nimeni, ci ar trebui sa fie usor de urmat, accesibila si sa nu puna in pericol sanatatea.

Celebrul nutritionist a convins atunci cand si-a prezentat noua dieta in cadrul emisiunii „Celebrity Fit Club” de pe canalul VH1, astfel ca mai multe vedete de talie internationala i-au urmat recomandarile si au slabit echilibrat si sanatos. Mai mult decat atat, nutritionistul mizeaza pe o armonie trup-spirit, astfel incat propune un adevarat sil de viata sanatos. Ian K. Smith e de parere ca o viata armonioasa porneste de la o alimentatie echilibrata, adaugand miscare si odihna suficienta, precum si o reactie pozitiva in fata situatiilor cu care ne confruntam.

Dieta Fat Smash – ce trebuie sa stii

Dieta Fat Smash prezinta 4 faze principale, iar nutritionistul sustine ca faza 4 poate dura toata viata, fiind un regim alimentar sanatos.

Dieta Fat Smash – faza 1

Aceasta faza dureaza 9 zile si consta intr-o perioada de detoxifiere puternica pentru a oferi un nou start organismului. Toate alimentele permise constau in:

    Uleiuri vegetale extravirgine; Fructe si legume; orez nedecorticat; Iaurturi si branzeturi slabe; Lapte de soia; Albus de ou; Ceai verde neindulcit; Masline;

Foto: Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: