Setari Cookie-uri

Top 15 Cele mai bune sfaturi pentru slabire

Atunci cand vrem sa urmam orice sfat pentru silueta, este indicat sa evaluam intai cat de benefic este pentru sanatatea noastra.

Evita grasimile saturate

Alimentele care contin grasimi saturate sau hidrogenate ar trebui consumate rar. Printre acestea includem: margarina cu grasimi hidrogenate, untul, orice preparat cu margarina sau unt, salamul si alte mezeluri, carnatii, carnea de porc, preparatele prajite, cremele din comert, dulciurile cu crema etc.

Condimentele slabesc

Consumati cu fiecare ocazie condimente uscate, naturale (nu prafuri), ori chiar plantele proaspete: marar, patrunjel, busuioc, menta etc. Condimentele, sustin specialistii, ne ajuta sa slabim.

Va sugeram sa cititi si:
Condimentele - miracole in curele de slabire

Mancarea picanta

Mancarea picanta este indicata din cand in cand, dar nu zilnic pentru ca poate afecta sistemul digestiv. Piperul, dar si ardeiul iute accelereaza metabolismul, detoxifica si... slabeste!

Citește și:

trucuri de slabire

Cereale integrale

Fulgii de cereale integrale (cei obtinuti prin zdrobirea boabelor de cereale si nu fulgii procesati sau expandati) contin o cantitate insemnata de vitamine din complexul B, benefice pentru creier, dar si pentru slabire. De asemenea cerealele integrale contin si o cantitate insemnata de fibre, astfel ca nu ar trebui sa neglijam aceste alimente la micul dejun.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.