Setari Cookie-uri

Top 15 Cele mai bune sfaturi pentru slabire

Atunci cand vrem sa urmam orice sfat pentru silueta, este indicat sa evaluam intai cat de benefic este pentru sanatatea noastra.

Mananca o masa pe zi cu carne

Unii dintre noi sunt tentati sa consume carne la fiecare masa din zi. Daca nu aveti un program de sport riguros pe care sa il urmati zilnic, atunci puteti consuma o cantitate mai mica de carne. Nutritionistii recomanda ca masa de pranz sa contina carne, de preferabil de pasare sau peste.

Respecta cele 5 mese pe zi

Cele 5 mese pe zi (3 mese principale si 2 gustari) sunt indicate de nutritionisti atat cu scopul de scadere in greutate, cat si pentru prevenirea diabetului zaharat.
Atunci cand ne infometam, organismul intra in stare de criza, stare manifestata prin incetinirea metabolismului, a arderilor si cresterea absorbtiei alimentelor, precum si depunerea nutrientilor in depozite. Acesta este si motvul pentru care unele persoane afirma ca nu reusesc sa scada in greutate, desi mananca foarte putin.

Citește și:

trucuri de slabire

Mesele frecvente mentin un nivel optim al glicemiei si de asemenea protejeaza functiile pancreasului, ficatului, dar si ale altor organe.

Mananca un singur fel de mancare la masa

Ospatul care cuprinte antreul, primul fel, al doilea fel si desertul ar trebui sa aiba loc doar la ocazii speciale. In meniul zilnic ar trebui sa alegem un singur fel de mancare la masa. De exemplu la micul dejun putem consuma preparate pentru antreu, la masa de pranz – un gratar cu salata, la cina – o supa, iar la cele doua gustari fructe sau legume proaspete ori un iaurt.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.