Setari Cookie-uri

Top 10 Alimente pentru o VIATA plina de ENERGIE

Stresul de zi cu zi, lipsa unui program de masa, sedentarismul si ritmul tot mai alert de viata reprezinta doar cateva motive pentru care adesea ne simtim secatuiti de energie.

Este important sa cunoastem putera energetica si nutritionala a alimentelor, pentru ca hrana sanatoasa reprezinta un pilon de baza al sanatatii.

Culoarea alimentelor este importanta, precum si clasa acestora. De exemplu alimentele inchise la culoare, “mov”, sunt cele mai bogate in antioxidanti din natura. Fructele reprezinta o veritabila sursa de energie, vitamine si fibre, pe cand legumele contin fibre, minerale si nutrienti necesari orgaismului, dar au mai putine calorii decat fructele si nu predispun la balonare.

Va recomandam sa va inspirati din apreciatul articol:
Curcubeul Vietii - Puterea extraordinara a culorilor ROGVAIV din farfuria ta!

Va prezentam sa descoperiti mai jos cele mai energizante alimente pe care ar trebui sa le introduceti in dieta dumneavoastra.

10 Alimente pentru o viata plina de energie

Alimente energizante: afinele

Afinele sunt bogate in antioxidanti si vitamina C, fiind considerate veritabile surse de energie. Este recomandat sa le consumati crude, pentru a le pastra proprietatile sanatoase.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.