Setari Cookie-uri

Top 10 Alimente pentru o VIATA plina de ENERGIE

Stresul de zi cu zi, lipsa unui program de masa, sedentarismul si ritmul tot mai alert de viata reprezinta doar cateva motive pentru care adesea ne simtim secatuiti de energie.

Alimente energizante: Nucile

Multa sanatatate sta ascunsa intr-un miez de nuca. Nucile contin nutrientii creierului, sunt bogate in acizi grasi omega si au proprietati de stimulare a regenerarii nervoase, combat oboseala si previn distrugerea neuronilor.

Va sugeram sa cititi si articolul:
Sanatate multa intr-un miez de nuca

Alimente energizante: Prunele

Pline de antioxidanti, fibre si vitamine, prunele sunt indicate in perioadele de refacere dupa suprasolicitari sau in convalescenta. Sunt recomandate si prunele uscate. V-am facut pofta, nu-i asa?

Alimente energizante: Strugurii

Strugurii sunt atat de energizanti, incat pot tine locul unei mese. Sunt bogati in fibre si carbohidrati de buna calitate, ajutand ficatul si refacand depozitele energetice ale organismului.

Alimente energizante: Varza

Varza este recomandata a fi consumata singura si nu ca garnitura, asa cum suntem obisnuiti, pentru ca poate fermenta in prezenta altor alimente si duce la balonare. Salatat de varza cu marar, morov, putin piper si busuioc (fara sare caci varza contine oricum foarte mult sodiu si iod), cu putin ulei de masline poate fi consumata la una din cele doua gustari ale zilei.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.