Setari Cookie-uri

Incredibila DIETA CU MERE - silueta de vis, energie si sanatate

3.67 (Ratingul specialistilor)

Pro

Este sanatoasa
Slabeste relativ rapid si mult
Este usor de urmat

Contra

Nu este recomandata celor cu afectiuni gastrice
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

4.09 din 135 voturi

Marul, acest fruct cu efecte tamaduitoare, ne ajuta sa slabim cu usurinta si sa ne pastram sanatatea si tineretea intregului organism.

4. Ardeti grasimile

O plimbare de 30 minute dupa cina, sau un pahar cu suc de lamaie, baut dupa masa de seara, ajuta la topirea grasimilor, fara mari eforturi. Rezultate minunate se obtin si cu simpla urcare si coborare a scarilor catorva etaje.

5. Metode de “taiere” a foamei

Foamea, mai ales cand este urmarea vechilor deprinderi sau este cauzata de stres, se poate potoli, prin mutarea atentiei spre o activitate placuta, prin consumul unui pahar de apa, sau a unei portii de legume/fructe.

dieta cu mere

S-a demonstrat ca centrii nervosi responsabili de sete, atunci cand transmit informatii sistemului digestiv, acesta le poate “receptiona” ca senzatie de foame. O persoana deshidratata poate manca mai mult decat are nevoie, senzatia de foame fiind de fapt, o “cerere” de apa.

De asemenea, condimentele iuti, adaugate in mancare, spre sfarsitul mesei, inhiba nevoia de dulce si sporesc arderea grasimilor.

Citește și:

6. Atentie la grasimile care nu se vad

In cursul unei diete, invatam sa evitam grasimile vizibile: unt, smantana, carne grasa.

Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca o multime de alimente ascund grasimi care nu se vad decat…pe cantar! In primul rand este vorba de dulciuri si toate produsele cu zahar, organismul transformand excesul de glucide in depozite de grasimi.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.