Putini sunt cei care au ajuns sa guste carne de pui din curtea satenilor, acestia putand observa o diferenta fabuloasa intre carnea puilor de curte si cea a puilor din crescatorii: este mult mai tare, mai atoasa, puiul este mult mai mic, iar culoarea si gustul sunt destul de diferite. Care este cauza? Ei bine cei din indistria alimentara au ajuns sa aprobe cresterea puilor cu ingrasaminte si substante toxice care afecteaza atat carnea de pasare, cat si omul!

Avertizarea medicilor. Ce se intampla daca mananci carne de pui in fiecare zi

Iata ce ar trebui sa stiti despre carnea de pui din industria alimentara!

5 ADEVARURI ingrozitoare despre carnea de pui

Carnea de pui contine antibiotice

In ultimul deceniu rezistenta la unele antibiotice a crescut ingrijorator de mult, existand cazuri de incfectii care cu greu mai pot fi tratate, pentru ca microorganismele au “invatat” sa reziste agreusiunii antibioticelor.

pericolele din carnea de pui toxica si cu hormoni

Aceasta rezistenta se produce cand omul consuma in exces antibiotice, fie prin prescriptie medicala, fie din alta sursa. Abuzul de antibiotice si urmarile alarmante reprezinta unul din motivele pentru care in tara noastra este interzisa eliberarea antibioticelor fara prespcriptia medicului.

Ne confruntam cu boli grave, septicemii care altadata erau rapid tratate cu un antibiotic comun, iar astazi prin terapie multidrog abia sunt controlate.

In SUA, peste 70% din antibioticele produse anual merg catre industria animalelor si pasarilor . Antibioticele ajung astfel in farfuria noastra si fara sa stim capatam rezistenta in fata unor infectii.

Foto: sxc.hu

Alimente care devin toxice daca sunt reincalzite
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: