5 Adevaruri ingrozitoare despre CARNEA DE PUI din farfuria noastra

5 Adevaruri ingrozitoare despre CARNEA DE PUI din farfuria noastra
Kudika
29 Octombrie 2013

Multi dintre noi aleg sa consume in special carne de pui, considerand ca este mai sanatoasa decat carnea de porc sau carnea rosie.

Ultimul raport al Autoritatii Europene pentru Securitatea Alimentelor precizeaza: "Consumam fara sa vrem antibiotice, hormoni si substante cancerigene, care ne ajung in organism chiar prin mancarea pe care o punem pe masa. 87% din puii crescuti in Romania sunt plini cu substante chimice periculoase. Puii sunt indopati cu antibiotice in fermele din Romania si astfel au dezvoltat rezistenta la ciprofloxacina, tetraciclina si ampicilina, substante care se folosesc si pentru tratarea unor infectii sau boli ca otita ori bronsita. Mancand acesti pui si oamenii capata rezistenta la medicamente. Romania a ajuns in aceasta situatie alarmanta pentru ca Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara nu poate face verificari riguroase, dar si pentru ca exista un vid legislativ, care le permite marilor producatori sa reduca din costuri, tratand preventiv animalele”, sustine informatorulmoldovei.ro

Surse:

UTIs Can Be Caused By Eating Contaminated Chicken: Study

Antibiotic-Resistant Salmonella Leads To Twice The Expected Rate Of Hospitalizations

USDA won't close plants in salmonella outbreak

7 horrifying truths about your chicken dinner

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri