Setari Cookie-uri

5 Adevaruri ingrozitoare despre CARNEA DE PUI din farfuria noastra

Multi dintre noi aleg sa consume in special carne de pui, considerand ca este mai sanatoasa decat carnea de porc sau carnea rosie.

Carnea de pui contine arsenic

Hrana pentru pasari contine in mod intentionat arsenic, considerandu-se ca doza nu ar avea efecte asupra omului.

Arsenicul ar avea efecte de impiedicare a infectiilor la pui, iar hrana pasarilor contine si alte substante toxice si pentru om, care au rolul de a accelera cresterea puilor, de a-i „seda” pentru a fi crescuti cu usurinta. Aceste substante insa s-au dovedit a fi in doze mai mari in carnea de pui decat s-ar fi declarat.

pericolele din carnea de pui toxica si cu hormoni

Carnea de pui contine hormoni

Desi peste tot se sutine ca este interzisa cresterea puilor cu hormoni de crestere, cu fainuri animale sau antibiotice, totusi analizele de laborator aduc la lumina adevarul: toate aceste substante exista in carnea de pui, este adevarat, in procente mici.

Daca unii considera ca existenta hormonilor de crestere din carnea de pui este un mit, nu la fel se poate afirma despre prezenta diverselor substante cu care carnea de pui este injectata pentru a capata un volum mai generos si o consistenta mai moale.

Citește și:

Aceste substante au rolul de a retine apa, asadar nu mare sa va fie mirarea daca la un kilogram de carne cumparat, 300 de grame reprezinta doar apa.

Foto: sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.