Setari Cookie-uri

Top 5 Principii sanatoase de respectat in 2014

O draga cititoare a noastra ne-a trimis numai ganduri bune pentru 2014! Reflectiile sale pot fi considerate un exemplu ce merita urmat pentru a ne mentine sanatatea – acest echilibru atat de fragil, considert astazi un lux chiar.

Regula numarul 5 – o zi de mese lichide

Eu imi voi alege ziua de luni pentru mesele lichide, pentru ca imi permit dupa weekend cand sigur mi-am facut de cap si am mancat peste masura!

Aceasta zi ne “spala” sistemul digestiv, ne hidrateaza si detoxifica. Dar ne ajuta sa ne mentinem si silueta, caci mesele lichide sunt mai putin bogate in calorii.

Ce putem consuma: supe, ciorbe, iaurt, lapte, ceai, sucuri naturale, sucuri de fructe.

reguli si principii alimentare sanatoase in 2014

Cum introducem aceste principi in stilul nostru de viata

Eu personal nu sunt cea mai organizata fiinta si nici n-am un job cu program fix. Intalnirile si drumurile au fost multa vreme scuza pe care mi-o aduceam mie insami pentru hrana haotica si alegerile deloc sanatoase din farfurie.

Ei bine, imi este clar ca nu pot pune in parctica din prima toate aceste reguli, doar ce am mai incercat in anul precedent. Asadar am sa imi schimb stilul de viata cu cate o regula pe luna. Le iau pe rand si cum trece luna mai adaug una, in felul acesta dupa jumatate de an vom avea deja (si eu si dragul meu partener) un alt stil de viata, mai sanatos si ordonat. Stiu ca nu sunt pasi imensi in sanatate, dar orice pas, oricat de mic, va aduce un plus.

Citește și:

Va imbratisez si va urez un NOU AN mai bun, mai sanatos, mai aproape de dorintele voastre.

Alina D.

Foto: supa @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.