Setari Cookie-uri

Top 7 Alimente care te INVESELESC

Alimentele care ne fac mai veseli au cateva proprietati importante, de exemplu acestea fie hranesc creierul, fie activeaza celulele nervoase ori alunga durerile si disconfortul.

Alimente care te inveselesc: Mierea

Mierea activeaza digestia, reduce durerile, sporeste imunitatea si aduce totodata un aport de “dulce” natural creierului, conferindu-ne o stare de bine general. Tot mierea este un excelent energizant natural si nu prezinta efecte toxice asupra pancreasului, fiind recomandata in preventia diabetului.

Proprietatile mierii sunt cunoscute de mii de ani, fiind utilizata ca remediu de baza in terapia naturista. Apiterapia este astazi una din cele mai folosite metode alternative de vindecare.

Citeste mai mult despre beneficiile mierii.

alimente depresie iaurt beneficii

Alimente care te inveselesc: Iaurtul

Iaurtul natural, obtinut in casa in vase de lut, este atat de sanatos, incat nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica.

Reteta de iaurt in casa

Va recomandam o reteta de iaurt obtinut in casa: aveti nevoie de lapte proaspat de vaca, bio, cu cat mai gras cu atat mai bine. Aveti nevoie si de un vas de ceramica suficient de mare, in functie de cantitatea de iaurt pe care doriti sa o obtineti. Mai este nevoie de o lingura de lemn si de un iaurt BIO lasat la temperatura camerei sau de kefir.

Citește și:

Puneti laptele la foc mic intr-un vas inoxidabil, amestecand continuu cu lingura de lemn, apoi, cand incepe sa iasa aburi, luati laptele de pe foc. Il lasati la racit in loc linistit si racoros, cu un prosop curat deasupra vasului.

Foto: felie de paine cu iaurt vesel @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.