Setari Cookie-uri

Top 7 Alimente care te INVESELESC

Alimentele care ne fac mai veseli au cateva proprietati importante, de exemplu acestea fie hranesc creierul, fie activeaza celulele nervoase ori alunga durerile si disconfortul.

Cand este caldut, puteti adauga iaurtul bio sau kefirul (iaurtul trebuie sa fie la temperatura camerei). Puneti apoi vasul intr-un loc cald si lasati-l o zi. Nu uitati sa acoperiti vasul cu un prosop curat. Apoi puteti pune la frigider iaurtul obinut.

Ce ar trebui sa mai stii: la suprafata iaurtului apare un strat mai gros, cremos – acesta poate fi smantana. Cu cat iaurtul este lasat mai mult si laptele fermenteaza, cu atat stratul de smantana devine mai gros. Prin urmare, daca doriti sa obtineti si smantana in casa, lasati vasul cu lapte la caldura pret de mai multe zile. Luati smantana de deasupra cu o lingura de lemn, apoi amestecati restul de iaurt cu un tel sau la mixer pentru omogenizare.

alimente care te inveselesc si aduc buna dispozitie alungand depresia: condimentele

Alimente care te inveselesc: Condimentele

Condimentele sunt vestite pentru efectele lor tonice generale. Condimentele ne mentin energia, alunga somnul si oboseara, accelereaza arderile grasimilor din corp si metabolismul, fiind considerate tonice generale.

Citește și:

Condimentele aduc veselie, dar si pofta de sex. Cititi mai multe despre beneficiile condimentelor.

Alimente care te inveselesc: Apa cu lamaie

Hidratarea este deosebit de importanta pentru mentinerea sanatatii, pentru echilibrarea metabolsimul si a tensiunii in vase, pentru preventia durerilor de cap si a depresiei. Lamaia aduce un plus beneficiilor apei, fiind un bun tonic hepatic, digestiv si aducand totodata un plus de vitamine si antioxidanti.

Beti un pahar de apa cu lamaie inainte de fiecare masa ori gustare din zi si in numai doua saptamani veti simti beneficiile.

Cititi si: Revelatia anului: PAHARUL CU APA de dimineata si 5 beneficii sanatoase extraordinare

Foto: beneficiile condimentelor @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.