Setari Cookie-uri

Cura de DETOXIFIERE in care mananci si mananci si mananci...

3.43 (Ratingul specialistilor)

Pro

Este foarte sanatoasa
Alimentatia este variata
Poate fi urmata cu usurinta de aproape oricine

Contra

In cazul bolilor cronice de rinichi sau colon este indicat sa cereti sfatul medicului - in aceste boli exista o dieta stricta cu un gramaj bine stabilit al alimentelor.
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

4.23 din 107 voturi

Iti prezentam o cura de detoxifiere in care mananci pe saturate si totodata iti purifici organismul si refaci depozitele energetice.

Daca esti o iubitoare a preparatelor gustoase, iti place zaharul sau dulciurile si urasti dietele hipocalorice sau prea drastice, atunci inseamna ca aceasta dieta este potrivita pentru tine.

Dieta de DETOXIFIERE pentru... pofticiosi

Aceasta dieta de detoxifiere dureaza doua saptamani, iar mai jos si in paginile urmatoare vei descoperi meniul detaliat pe zile. Este important sa il respecti cu strictete, sa nu adaugi sau sa scoti niciun ingredient, nici macar condimentele, iar daca esti fumatoare va trebui sa reduci numarul de tigari fumate la 5 pe zi.

Ca mentiune, poati fuma numai dupa o ora si jumatate de la masa.

cura detoxifiere pentru pofticiosi

Dieta de detoxifiere in care MANANCI – planul pe zile

Dieta de detoxifiere pentru pofticiosi: Prima zi a dietei

Este indicat sa incepi cu ziua de luni, tocmai pentru ca, de obicei, si munca sau alte activitati incep odata cu aceasta zi.

Citește și:

Meniu:

  • Dimineata, imediat dupa trezire, un pahar cu apa la temperatura camerei si doua linguri de zeama de lamaie. Apoi un ardei capia taiat in jumatate si umplut cu branza. Nu puneti sare, puteti alege un sortiment de branza dietetica sarata. La final beti un ceai verde cu lamaie si indulcit cu sirop de agave (sau alt indulcitor natural). Alegeti ceai verde chinezesc frunze – NU alegeti ceai verde la plic!
  • Pranz: un pahar cu apa si lamaie inainte de masa; o salata mare cu: 5 frunze de salata verde, doua linguri rase de seminte de in, o legatura de patrunjel, o felie de branza, doi ardei, doua linguri rase de miez de seminte (floarea-soarelui sau dovleac), si 10 frunze de spanac proaspat. Se toaca marunt toate ingredientele, se amesteca si NU se pune sare, piper, ulei sau orice alt ingredient.
  • Gustare: doi castraveti cu sare;
  • Cina: un pahar cu apa si lamaie inainte de masa; un bol mare de supa de pui (fara ulei), astfel incat sa mancati pe saturate.

Nu se mananca paine la nicio masa.

Citește și:

Foto: dieta de detoxifiere @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.