Cum vine primavara, organismul are nevoie de detoxifiere intensa dupa o perioada in care predomina alimentatia bogata in grasimi si proteine.
Cura de detoxifiere: Marti
- Mic dejun: doua felii de paine prajita cu cafea. Cafeaua este neindulcita, dar puteti adauga lapte (nu condensat);
- Gustare: nu se ia prima gustare;
- Pranz: o salata mare din urmatoarele ingrediente: un pumn de germeni de lucerna proaspeti, 3 frunze de salata verde, 3 frunze de spanac proaspat, o rosie, un castravete mic, un ardei capia, o bucata de piept de pui pe grill preparata FARA ulei, zeama de la o jumatate de lamaie. Taiati cubulete mici ingredientele care se toaca, amestecati bine si serviti. Cu cat ingredientele sunt mai fin tocate, cu atat salata este mai gustoasa.
- Gustare: o limonada proaspata cu miere;
- Cina: peste la gratar sau grill cu lamaie, preparat fara ulei. Nu se consuma garnitura.
Cura de detoxifiere: Miercuri
- Mic dejun: preparati un fresh de grapefruit rosu.
- Gustare: un iaurt naural sau kefir, lapte batut.
- Pranz: supa de legume, mancati pe saturate;
- Gustare: o limonada mare indulcita cu miere;
- Cina: salata de varza proaspata cu o legatura de marar, un morcov ras fin si zeama de la o lamaie. Puteti adauga sare, dupa gust.
Foto: detoxifiere de primavara! Shutterstock.com
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Trucurile la care apelează Dorel Vișan pentru a se menține în formă la 86 de ani: Fac așa ceva în fiecare dimineață...
- Dorel Vișan, secretul pentru a rămâne în formă la 86 de ani: Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun...
- Soluții blânde și eficiente pentru pielea fragilizată
A functionat pentru tine aceasta dieta?
Spune-ti parerea