Setari Cookie-uri

Super-DIETA verii 2014! Trimisa de o cititoare

Pentru ca detinem sectiunea DIETE, prin care incercam sa informam cititoarele noastre cu privire la ultimele diete, dar si ultime descoperiri sau studii in domeniul nutritiei, o cititoare draga s-a hotarat sa ne trimita dieta prin care a reusit sa ajunga la silueta dorita. Iti multumim, Anca!

Alimente pe care le consum mai rar:

  • Paste fainoase;
  • Paine – de casa, chiar intentionez sa iau o masina de facut paine;
  • Orez;
  • Cartof;
  • Ulei (consum ulei de masline, de susan, de cocos – toate extravirgine);
  • Ou;
  • Vin, bere sau vreun cocktail daca sunt la un eveniment;

5. Nu mananc din oras

Am observat ca atunci cand comand, ingredientele nu sunt cele pe care le doresc. Aproape toate preparatele contin ulei, iar majoritatea au legume calite. Chiar si o salata este adesea prea bogata in ulei, ori gratarul (unde carnea este “fragezita” cu ulei), asadar prefer sa evit mancarea in oras daca nu vreau sa am aport dublu de calorii la acelasi volum de hrana.

Prin urmare imi fac acasa si iau cu mine la serviciu. Vin cu mancarea gata preparata si stiu sigur ce mananc si cum a fost gatit. In plus nu sunt tentata sa comand altceva, hi hi!

Citește și:

Nu am un meniu fix, de aceea nu am un exemplu clar. Variez alimentele de la o zi la alta. Mancarea nu mai face parte din lista gandurilor mele principale. Mananc mai mult pentru ca trebuie si nu prentru ca masa este un scop al zilei.

Cu acest stil de viata ma intretin, dar recunosc ca fac si sport. Mi-am facut abonament la tot felul de terapii prin miscare – nu imi place sa merg la sala de fitness. Dar nu conteaza ce fel de miscare alegeti sa faceti, important este sa faceti. Cat? Cat mai mult! Eu fac in total 6 ore/saptamana – nu din acelasi tip de miscare caci e prea mult. Eu personal combin trei tipuri de miscare, merg la 3 clase. Acum... fiecare dupa preferinte, timp si posibilitati.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.