Setari Cookie-uri

Ingrijirea parului - Trucuri si secrete dovedite

Vantul, frigul, umezeala – factori pe care ii infruntam in fiecare zi din sezonul rece ne afecteaza firul de par. Vascularizatia scalpului poate fi de asemenea afectata de frig si radacina firului de par primeste mai putini nutrienti, ceea ce accelereaza si mai mult degradarea parului.

Masajul la baie



ingrijirea parului in sezonul rece - vopsea naturala pentru par Este recomandat ca de fiecare data cand va spalati parul sa va rezervati unul-doua minute pentru a va masa energic cu degetele scalpul. Acest masaj va ajuta sa intensificati circulatia sanguina la nivelul scalpului, crescand in felul acesta aportul de oxigen si nutrienti la nivelul radacinii firului de par. Totodata masajul capilar intareste radacina firului de par, facand-o mai puternica si mai rezistenta.

Reduceti folosirea produselor de cosmetica



Este indicat sa reduceti folosirea produselor de cosmetica, daca este posibil sa renuntati chiar la vopsirea paruluilui pledand pentru culoarea sa naturala. Stiati ca vopsirea parului duce la albirea prematura a acestuia? Culoarea naturala poate fi nuantata folosind metodele naturale de vopsire a parului. Despre acestea puteti citi mai multe in articolul: Cum sa iti vopsesti natural parul.


Healthy va recomanda sa cititi si urmatoarele articole privind ingrijirea parului:

3 Masti home-made care combat caderea parului

5 masti homemade care combat caderea parului

Cum sa iti vopsesti natural parul

Dieta pentru par sanatos



Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.