Setari Cookie-uri

Dieta anticelulitica rapida inainte de Sarbatori

Celulita reprezinta o problema atat de comuna incat se incearca tot felul de metode pentru combaterea inesteteicului aspect de coaja de portocala.

Pe zi este recomandat sa consumati carne de un volum cel mult egal cu al unei palme, este suficient pentru o persoana cativa moderat. Cresteti consumul de carne doar daca faceti sport de performanta caci altfel va incarcati rinichii si va ingreunati metabolismul.

Iti recomandam si articolele:

5 ceaiuri care elimina celulita

6 Pasi pentru topirea celulitei

Cum am scapat eu de celulita


Alimente bogate in vitamine si minerale

dieta anticelulitica - apa cu lamaie, legume, fructe si carne

Alimentele bogate in vitamine si minerale precum: vitamina A, vitamina E, vitamine din complexul B, vitamina C, vitamina D, dar si minerale precum calciu, magneziu, fosfor, fier – toate acestea ajuta in mod accelerat la eliminarea celulitei.


Alimentele cele mai bogate in vitamine si minerale sunt fructele si legumele consumate in stare proaspata, incluzand aici si fructele oleaginoase. De asemenea aceste alimente sunt bogate si in fibre, ajutand la detoxifierea colonului si la imbunatatirea digestiei. Mai mult decat atat este demosntrat ca un aport suficient de fibre previne cancerele digestive si cancerul de colon.

Cereale integrale

dieta anticelulitica - apa cu lamaie, legume, fructe si carne
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.