Setari Cookie-uri

Dieta anticelulitica rapida inainte de Sarbatori

Celulita reprezinta o problema atat de comuna incat se incearca tot felul de metode pentru combaterea inesteteicului aspect de coaja de portocala.

Cerealele integrale pot fi consumate ca atare sub forma de boabe pisate, zdrobite (fulgi integrali) sau sub forma produselor care se obtin din faina integrala.

Marea majoritate a cerealelor contin gluten, asadar se recomanda prudenta in consum daca aveti intoleranta.

Iti recomandm si articolele:

Resveratrolul, antioxidantul care combate celulita

6 cele mai bune remedii impotriva celulitei

Metodele naturale – cele mai bune in combaterea celulitei


Lactate



Lactatele pot fi consumate zilnic in cantitati mici (adica un castron de lapte sau o cana de iaurt sau cateva felii de branza sau cascaval ori o lingura de smantana) sau pot fi consumate chiar la doua zile daca aveti un aport suficient de fructe si legume crude.

Combinatii alimentare in dieta anticelulitica

dieta anticelulitica - apa cu lamaie, legume, fructe si carne

Pentru ca aveti libertatea de a consuma atat de multe alimente, este indicat sa stiti si cum sa le combinati:


- Nu se combina carnea cu grasimi (uleiuri, lactate grase), ouale cu grasimi sau carne, ouale sau carnea cu produse care contin amidon. Mai explicit aveti voie sa mancati carne sau oua cu legume (dar fara orez, cartof, cereale, “fainoase”), oua cu legume.

- Fructele nu se combina cu nimic si se mananca in mese separate la distanta de restul alimentelor, adica la cel putin o ora si jumatate inainte sau dupa masa cu alte alimente. In mod exceptional fructele in cantitati mici se combina cu legume sau lactate. Aceasta pentru ca fructele au un timp de digestie special. Fructele se pot consuma si la micul dejun, cu conditia sa fie fructe neacide.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.