Setari Cookie-uri

Dieta anticelulitica rapida inainte de Sarbatori

Celulita reprezinta o problema atat de comuna incat se incearca tot felul de metode pentru combaterea inesteteicului aspect de coaja de portocala.

Beti multa apa, chiar apa cu lamaie

dieta anticelulitica - apa cu lamaie, legume, fructe si carne

Recomandam ca zilnic sa beti cel putin 2 l de apa in care ati pus si zeama de lamaie. Mai exact o jumatate de lamaie stoarsa bine la doi litri de apa. Aceasta apa se absoarbe foarte bine la nivel intestinal, este puternic detoxifianta si totodata aportul de vitamina C va ajuta sa va refaceti structura fibrelor de colagen din peiele, inclusiv in zonele afectate de celulita.


Aceasta pentru ca procolagenul se transforma in colagen NUMAI in prezenta vitaminei C. Tocmai de aceea persoanele care mananca multe fructe si legume crude care au un continut ridicat in vitamina C sunt mai sanatoase (efectul antioxidant prin eliminarea stresului oxidativ) si mai frumoase, cu aspectul mai tanar al pielii.


Apa se gaseste si in alimente: de exemplu intr-o portie de ciorba de legume sau in fructe ori legume proaspete. Aceasta apa are caracteristic combinarea cu vitamine si minerale, ceea ce incercam sa adaugam si noi ca plus prin stoarcerea lamaii in apa de baut.
dieta anticelulitica - apa cu lamaie, legume, fructe si carne

Inca ceva: in fiecare zi suntem tentati sa bem si alte lichide despre care stim ca nu fac rau, poate chiar fac bine: cafea, lapte, ceaiuri, sucuri naturale de fructe. Important este ca doua treimi din lichidele consumate zilnic sa fie reprezentate de aceasta apa cu lamaie.

Iti recomandam si articolele:

Afla adevarul - Cum poti scapa de celulita!

4 Metode care te scapa de celulita

Scapa de celulita prin remedii naturiste

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.