Setari Cookie-uri

7 Metode usoare de a slabi in TALIE

Viata sedentara ne afecteaza silueta, dar si sanatatea.

Un pahar cu apa inainte de masa

Acest obicei de a bea un pahar cu apa inainte de masa aduce multe beneficii sanatatii. Paharul cu apa se bea inainte de orice masa, inclusiv dimineata la trezire, pe stomacul gol. Si pentru ca tot vorbim de bauturi, cele care contin alcool va afecteaza silueta!

Cata paine sa consumam?

Unii nutritionisti recomanda sa nu consumati paine, atata vreme cat in alimentatia dumneavoastra exista cereale integrale, orez, cartofi. Painea, in special cea din faina alba, dauneaza sistemului digestiv, predispune la balonare si se pare ca ar scadea absorbtia de calciu in organism.

slabire in talie, slabire focalizata in zona abdomenului

Puteti inlocui painea cu un cartof fiert sau copt. Daca totusi nu puteti renunta la paine, recomandat este sa nu depasiti doua felii la masa.

Activitatea fizica

Pentru a ne mentine silueta si talia subtire sportul este la fel de important ca alimentatia. Sportul stimuleaza reducerea presiunii abdominale, arde calorii, imbunatateste digestia – motiv pentru care sportul este intotdeauna recomandat in constipatie.

Citește și:

Pentru a obtine rezultate focalizate la nivelul taliei, va recomandam sa urmati exercitiile indicate in articolul: 5 Exercitii de 5 Minute care te slabesc in talie

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.