Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de CELULITA fara sa mergi la salon

Celulita este o problema estetica intalnita tot mai des in zilele noastre, cand dezvoltarea tehnologiei face ca tot mai multe persoane sa petreaca vreme indelungata stand pe scaun.

Exercitiile fizice cu efect anticelulitic

Se recomanda zilnic un program de 10-15 minute. Alegeti in fiecare zi un moment (dimineata, seara, in functie de programul personal) pentru miscare. Incepeti cu exercitii cardio si finaliati cu exercitii specifice pentru zonele afectate de celulita.

Va puteti inspira si din articolele de mai jos:

VIDEO: 5 Programe extraordinare de EXERCITII ANTICELULITICE

12 Exercitii care te scapa de CELULITA

Revolutionar in combaterea CELULITEI: Exercitiile SYMULAST

De curand circula inca o metoda foarte eficienta si motivanta pentru a face exercitii. Asadar, de fiecare cand mergeti la toaleta, nu plecati pana nu faceti si 20 de repetari dintr-un exercitiu anticelulitic. Rezultatele vor fi uimitoare, caci intr-o singura zi se vor strange suficiente exercitii ca efectele sa nu intarzie sa apara.

Citește și:

tratamente anticelulitice

Daca obisnuiesti sa stai mult pe scaun...

Incerca sa te ridici pentru 1-2 minute de pe scaun, la fiecare jumatate de ora. Incerca sa te plimbi sau sa urci scari in acest timp.

Mergi mult pe jos

Puteti incerca sa lasati masina mai departe de birou, sa va plimbati, sa mergeti o statie pe jos in drumurile zilnice – cititi mai multe despre beneficiile mersului pe jos.

Foto: celulita - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.