Setari Cookie-uri

Afla totul despre hepatita din jurul tau

Ficatul este unul dintre organele cele mai mari şi mai importante din organism fiind activ implicat ntr-o mare varietate de procese vitale. Din păcate, complicaţiile bolii hepatice implică n general simptome vagi sau niciun simptom, rămnnd adesea nedepistate mai mulţi ani la rnd. Bolile hepatice, cum este Hepatita B, pot afecta semnificativ capacitatea de supravieţuire a organismului şi pot duce, n cele din urmă, la complicaţii grave cum ar fi cancer hepatic, insuficienţă hepatică şi, n final, deces.

Care sunt opţiunile de tratament disponibile?

Hepatita cronică B nu se poate vindeca spontan, dar există tratamente care ajută la prevenirea dezvoltării complicaţiilor severe sau a complicaţiilor care pun în pericol viaţa pacienţilor. Unele medicamente acţionează prin creşterea răspunsului sistemului imunitar la infecţie. Alte medicamente acţionează interferând direct cu procesul prin care virusul se înmulţeşte în celulă, reducând cantitatea de copii ale virusului din sânge. Obiectivele tratamentului includ:
• Reducerea cantităţii de virus din sânge
• Menţinerea unor nivele cât mai scăzute de-a lungul timpului11

Citește și:

Opţiunile de tratament trebuie discutate întotdeauna cu medicul dvs. care vă poate explica importanţa obiectivelor tratamentului.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.