Setari Cookie-uri

6 Metode naturale care CRESC IMUNITATEA

Imunitatea reprezinta de fapt functia de aparare a organismului nostru si este data de buna functionare a unui sistem complex, cu mai multe organe implicate, cu o serie de celule specializate pentru a ne apara sanatatea, astfel incat atunci cand vorbim de imunitate vorbim si de un echilibru general al organismului si evident, de un stil de viata sanatos.

Somnul creste imunitatea

Bioritmul organelor interne prezinta un orar pe care oricine ar trebui sa il cunoasca. Astfel ca, la anumite ore ale noptii, unele functii ale organismului sunt activate, iar unele tesuturi se refac in timp ce inima se odihneste si o parte din mecanismele antistres sunt activate.

De aceea medicii recomanda sa respectati orele de somn pentru o viata sanatoasa, sa incercati sa va organizati ziua intre orele 07:00 si 22:00, astfel incat orele de odihna sa nu fie afectate.

Citeste si:

Orarul corpului uman: uimitorul bioritm al organelor interne

metode naturale pentru cresterea imunitatii: echianeea, alimente pentru cresterea imunitatii, propolis, sport, sauna, plante medicinale pentru imunitate

Sauna creste imunitatea

Sauna prezinta mai multe beneficii pentru organism: intinereste pielea, o detoxifica, reduce durerile musculare si articulare, relaxeaza, prezinta efecte antistres si de crestere a imunitatii, in special la nivelul sistemului respirator. De asemenea sauna mentine tonusul cardiovascular si creste rezistenta inimii.

Citește și:

Citeste si:

Bucura-te de beneficiile saunei

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.