SPANACUL: Beneficii pentru o primavara plina de sanatate

SPANACUL: Beneficii pentru o primavara plina de sanatate
Kudika
20 Martie 2014

Daca nu iti place spanacul gatit, nu evita acest remediu al primaverii, caci frunzele proaspete de spanac sunt delicioase in salatele de primavara! Incerca sa consumi spanac proaspat in salate sau smoothie-uri, are un gust racoritor si usor acrisor.

Beneficiile spanacului: protejeaza dintii

Spanacul previne cariile dentare si formarea tartrului, ajutand la mentinerea sanatatii dintilor. Pentru aceste efecte este recomandat sa consumati spanac proaspat, in salate. Consumul de spanac ajuta si in mentinerea sanatatii smaltului dentar si a oaselor, stimuland absrobrtia calciului si fosforului in organism.

Nutritionistii recomanda sa consumati spanacul proaspat, gatit isi pierde din proprietati.

Aboneaza-te si tu la Newsletterul Healthy pentru a primi si alte informatii din SANATATE. De asemenea iti recomandam sa vizitezi Forumul Healthy.

Foto: spanac frunze, ardei capia, medalion somon, lamai, seminte si fructe oleaginoase @ Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: