Setari Cookie-uri

MEDICUL care trateaza CANCERUL cu PUTEREA MINTII

In medicina moderna se aduce tot mai mult in fata ideea ca psihicul prezinta o influenta puternica asupra starii de sanatate, existand chiar stiinte care cauta legaturi in starea psihica si starea de sanatate (ca psihosomatica de exemplu).

De curand un grup de cercetatori chinezi au emis de asemenea o ipoteza cum ca am putea influenta cancerul prin puterea mintii – vezi articolul Video incredibil: Un grup de medici chinezi vindeca cancerul cu puterea mintii!

Insa in acest articol vrem sa te invitam la o analiza mai amanuntita a ta, dar si a ideilor si convingerilor in care traiesti. Iti vom vorbi asadar despre un medic cu numeroase cercetari, care a descoperit fortele interioare pe care omul le are pentru a se autovindeca.

Medicul care trateaza cancerul cu puterea mintii si cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicini Germice

Medicul german Ryke Geerd Hamer, internist sef la Clinica Oncologica a Universitatii din Munchen (Germania), primea in anul 1978 o veste cutremuratoare – fiul sau, Dirk, fusese impuscat, pierzandu-si viata. Dr Hamer a suferit atunci un soc puternic, iar la scurt imp dupa acest eveniment sotia sa a decedat. Dupa aceste evenimente dr. Hamer a incercat sa isi refaca viata insa nu dupa mult timp a fost diagnosticat cu cancer testicular.

Citește și:

trateza cancerul cu puterea mintii

Stiind ca niciodata nu avusese probleme grave de sanatate, Dr. Hamer si-a ridicat intrebarea daca nu cumva socul emotional ar putea conduce la imbolnavire si chiar la cancer.

Raspunsul la aceasta intrebare a devenit o adevarata si fascinanta tema de studiu, Dr. Humer reusind sa puna la punct o serie de succesiuni ale reactiilor organismului sub influenta psihicului si creierului, gasind o cale catre vindecare fara tratamentul clasic al cancerului (radioterapie, chimioterapie etc.). Dr. Hamer a inceput sa isi trateze pacientii in primul rand din punct de vedere al starii lor interioare si al experientelor emotionale, iar rezultatele pe care le-a obtinut in spital au fost uluitoare. Vazand ca totul gaseste raspuns si vindecarea pacientilor este in rata tot mai mare prin metodele propuse de el, Dr. Hamer a scris chiar o lucrare de cercetare post doctorat, dovedind prin studii laborioase eficienta tratarii pacientilor din perspectiva sa. Din pacate medicii nu i-au acceptat lucrarea si studiile, desi aveau obligatia legala de a testa lucrarea doctorului, ba chiar l-au amenintat ca dac nu renunta la metoda sa i se va ridica licenta de medic.

Citește și:

Si cum sa renunti cand ai pe umerii tai responsabilitatea de a cruta atatea vieti si de a readuce bucuria in atatea familii? Asadar Dr. Hamer nu a renuntat, ba mai mult, a reusit sa atraga de partea sa si alti medici si colaboratori care i-au dus mai departe studiile, dovedind o rata de vindecare la pacientilor cu cancer care nu fusesera inca tratati, de 90% - un procent miraculos in medicina. Ulterior i-a fost ridicata licenta de medic, interzicandu-i-se sa mai practice meicina sau metoda sa de vindecare.

Si cu toate rezultatele obtinute de susinatorii sai, teoriile sale tot nu au fost acceptate, continuandu-se si astazi tratarea pacientilor in mod conventional, cu rezultate pe care le stiti si voi. Dr. Hamer a scris un tratat intitulat “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medcini”, cunoscute ca si medicina germanica.

Citeste continuarea articolului in pagina urmatoare

Foto: descopera pueterea vindecatoare a mintii - shuttertsock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.