Setari Cookie-uri

MEDICUL care trateaza CANCERUL cu PUTEREA MINTII

In medicina moderna se aduce tot mai mult in fata ideea ca psihicul prezinta o influenta puternica asupra starii de sanatate, existand chiar stiinte care cauta legaturi in starea psihica si starea de sanatate (ca psihosomatica de exemplu).

A treia lege biologica – importanta lateralitatii noastre biologice

DR. Hamer considera ca nu este intamplator faptul ca o tumora apare intr-una din jumatatile corpului, de exemplu o tumora la sanul drept si nu la cel stang... sau la ambii sani. Dr. Hamer spune ca fiecare emisfera cerebrala este responsabila de cealalta jumatate din corp, ceea ce s-a si dovedit stiintific, mai tarziu. Asadar emisfera dreapta raspunde de jumatatea sctanga a corpului, iar emisfera stanga de jumatatea dreapta. Conteaza de asemenea daca acea persoana este dreptace, stangace sau ambidextra.

Prin urmare o persoana dreptace poate dezvolta o tumora pe partea stanga a organismului, daca conflictul sau implica mama sau copilul si poate dezvolta o tumora pe partea dreapta daca conflictul sau interior este legat de tata, frati rude sau alte persoane. La stangaci este invers.

Citește și:

A patra lege biologica – microbii au un rol bine determinat in organism

A trebuit sa treaca atatia ani ca si alti cercetatri sa dovedeasca importanta microbilor in viata omului, de exemplu vezi medicii care trateaza cancerul cu microbii de la o banala raceala.

Dr. Hamer sustine ca microbii pot interveni activ in vindecare, ca au rolul lor bine determinat in organism. Atunci cand apar infectiile sau procesele inflamatorii, persoana in cauza se afla deja in procesul de vindecare. Dr. Hamer considera ca baceriile sunt responsabile de descompunerea tumorilor, iar virusurile de vindecare tesuturilor coordonate exclusiv de cortexul cerebral (scoarta cerebrala) – de exemplu varicela, gripa, rinitele, herpesul - reprezinta semne ca procesul de vindecare este activ.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.