Setari Cookie-uri

MEDICUL care trateaza CANCERUL cu PUTEREA MINTII

In medicina moderna se aduce tot mai mult in fata ideea ca psihicul prezinta o influenta puternica asupra starii de sanatate, existand chiar stiinte care cauta legaturi in starea psihica si starea de sanatate (ca psihosomatica de exemplu).

A doua lege biologica - cele doua etape ale conflictului-soc

Dr. Hamer a sesizat ca in astfel de situatii soc organismul percepe practic o reactie de conflict. Psihicul, creierul si organele sunt strans legate intre ele, “comunica”.

Prima faza a conflictului, faza de imbolnavire sau faza rece, se caracterizeaza prin debutul bolii, dar si stare generala de astenie, extremitati reci, vasoconstrictie in unele organe etc. Este momentul cand apare o preocupare continua, constienta sau nu, pentru socul declansator. Apoi creierul reactioneaza si incerca sa recupereze pierderea prin actiunea exagerata intr-un organ anume – apare proliferarea excesiva si se instaleaza cancerul.

trateza cancerul cu puterea mintii

A doua faza este cea de conflict vindecat, de autovindecare, numita si faza calda pentru ca se reface circulatia. In aceasta faza, care se dobandeste prin acceptarea si depasirea conflictelor interioare, a socului emotional, consta intr-o stare de toropeala, de somnolenta continua, timp in care organismul incepe sa se refaca.

Citește și:

Dr. Hamer consiera ca exista doua zone din creier care actioneaza diferit, in functie de originea embrionara – creieul nou si creierul vechi. In tipm ce creierul vechi produce tumori, proliferare excesiv, cel nou produce pierdere de tesut (ulcere, necroze etc.).

Foto: putere gandurilor pozitive - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.