Setari Cookie-uri

Haideti sa sustinem Inima Copiilor - Romania are valori!

Poti face si tu un gest atat de simplu care iti sporeste sanatatea si totodata aduce speranta copiilor cu boli cardiace.

In continuare ne dorim, impreuna cu Paul Dicu, sa strangem fonduri pentru cateva obiective clare si imediate:

1. Asigurarea de burse pentru perfectionarea personalului medical ce se angajeaza in aceste zile in cadrul Departament de cardiochirurgie de la Marie Curie;
2. Invitarea de misiuni medicale cu specialisti de la clinici importante din strainatate care vor lucra impreuna cu echipa de la Bucuresti;
3. Incercam ca, la momentul primelor operatii, de la Marie Curie sa nu lipseasca nimic, sa putem asigura toate materialele medicale necesare, instrumentar, consumabile (intrucat bugetul departamentului pentru inceput va fi unul limitat, iar cardiochirurgia e o disciplina scumpa)."

sustine departamentul de chirurgie pentru copiii cu boli de inima

Cine este Paul Dicu?

"E greu sa vi-l povestim pe Paul.

Nu prea stii cu ce sa incepi in a descrie un om care … nu se mai termina.

Citește și:

E antrenor de arte martiale. A fost timonier pe nave comerciale si pilot in Portul Constanta. Scrie haiku. Gateste. Are grija de delfinii Delfinariului din Constanta, ca scafandru voluntar. Canta la bas. A fost consultantul tehnic al trupelor DIAS Constanta. Alearga maratoane. Unele dintre ele (cele mai multe, de fapt) sunt in Sahara.

Primul, in 2010: Paul este singurul roman in cursa de 42,195 km de la Sahara Marathon, eveniment care are loc in taberele de refugiati din Sahara algeriana.

Al doilea (de fapt, de la al doilea la al saptelea…): in 2011, Paul este unul dintre cei 811 concurenti care termina Marathon des Sables. 7 zile in care a parcurs 243 de kilometri, purtand in spate toate cele necesare alergarii si traiului (supravietuirii…) – echipament, alimente, kit medical de urgenta, izopren, sac de dormit si asa mai departe." - Ne spun cei de la Asociatia Inima Copiilor.

Citește și:

Nascut in 1969. Paul Dicu a absolvit Liceul de Marina din Constanta si Facultatea de Drept din Constanta, in 2003.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.