Setari Cookie-uri

Haideti sa sustinem Inima Copiilor - Romania are valori!

Poti face si tu un gest atat de simplu care iti sporeste sanatatea si totodata aduce speranta copiilor cu boli cardiace.

Cum ajuti copiii cu probleme cardiace

Paul alearga 250 km in desert. Noi o sa incercam sa adunam pasii lui Paul prin Sahara din pasii nostri, aici, acasa.

In fiecare dimineata vei gasi aici numarul de kilometri pe care ii are de facut Paul in acea zi. Poti sa alergi 10 kilometri sau doar 100 de metri din distanta lui Paul? Ai un parc in apropiere sau doar o pista de atletism? Ti-e mai bine sa alergi pe banda, acasa sau la sala? Esti in Bucuresti, la Londra, la Stockholm sau in Constanta?

Incalta-te si hai!

Dupa ce-ai facut tura, trimite-ne un mail la paul@inpascupaul.ro: la finalul zilei vom pune pe pagina fiecarei etape o lista cu participanti si distanta adunata. Pentru confirmarea distantei alergate, asteptam cu bucurie si fotografii sau filme din timpul alergarii.

Orice pas ne ajuta, nicio distanta nu e prea mica: Paul va sti ca nu e singur sub soarele Saharei, iar noi vom sti ca Inima Copiilor este si inima ta. A voastra.

Citește și:

ING Asigurari de Viata doneaza Inimii Copiilor 10 Euro pentru fiecare kilometru facut de noi in pas cu Paul si inscris aici. Suma disponibila pentru aceasta donatie este de 10.000 de Euro. Haideti sa fim cat mai multi si mai activi, ca sa atingem cei 1.000 de kilometri.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.