Setari Cookie-uri

Haideti sa sustinem Inima Copiilor - Romania are valori!

Poti face si tu un gest atat de simplu care iti sporeste sanatatea si totodata aduce speranta copiilor cu boli cardiace.

Paul Dicu a plecat in aceasta saptamana la Maraton - Alearga pentru Inima Copiilor

- 250 de kilometri in 7 zile. Prin Sahara -

Marathon des Sables este una dintre cele mai dure curse de anduranta din lume: 250 km parcursi prin desert, in 7 zile.

Pe tot parcursul competitiei alergatorii trebuie sa-si transporte in rucsac tot echipamentul (inclusiv sac de dormit, kit medical de uz personal si mancarea necesara pentru o saptamana si pe care si-o si prepara singuri), primind de la organizatori doar ratta zilnica de apa.

Distanta Marathon des Sables este impartita in 7 etape, de lungimi diferite (peste 30km). Cea mai lunga etapa a maratonului este de peste 80 km si dureaza doua zile si o noapte.
Anul acesta Marathon des Sables a ajuns la a 27-a editie si se desfasoara in perioada 06 - 16 aprilie 2012.

Paul este singurul reprezentant al Romaniei care participa anul acesta la Marathon des Sables, si pentru el este al doilea an consecutiv de participare. De aceasta data Paul Dicu alearga in sprijinul copiilor bolnavi de inima de care se ocupa Asociatia Inima Copiilor.

Citește și:

sustine departamentul de chirurgie pentru copiii cu boli de inima

Detalii, poze si povesti de la editiile anterioare, pe Google si YouTube (“Marathon des Sables”) si pe www.darbaroud.com. Sustineti-l pe Paul si scrieti-i mesaje cu ganduri bune - le va primi cu drag la finele unei zile chinuitoare de maraton. Sustineti sportul, sanatatea si valorile Romaniei.

Pe langa ce va povesti Paul la intoarcere, noutati despre maraton si parcursul lui la Marathon des Sables 2012 vor fi disponibile pe www.inpascupaul.ro.

Ceea ce Paul Dicu realizeaza este demn de toata stima, la fel si intreaga munca depusa de cei din Asociatia Inima Copiilor.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.