Setari Cookie-uri

Cum sa te mentii sanatos in concediu

Vacanta ne prinde de cele mai multe ori cu o multime de proiecte de finalizat, deadline-uri, examene si intalniri, iar dupa o astfel de perioada extrem de incarcata, un concediu, fie el si mai scurt, este mai mult decat binemeritat.

IV. Rasfatati-va cu delicii culinare in timp ce ardeti calorii

Ati tinut pana acum regim alimentar pentru a avea un abdomen demn de a fi expus la plaja?

Puteti sa evitati sa puneti kilograme in plus si sa va bucurati in acelasi timp de mancarurile preferate!

Pentru a evita depunerea de kilograme in plus tocmai cand aveti nevoie de o silueta de invidiat, se recomanda sa luati cu voi tablete de slabit. Ideale sunt tabletele bazate pe extract natural de ardei iute. In momentul de fata, pe piata din Romania, extractul de ardei iute se gaseste sub forma de comprimate, in produsul ChilliShape.

Avantajul acestor tablete este unul dublu: nu numai ca nu se depun kilogramele ci luarea unei tablete inainte de a inota va ajuta sa consumati mai multe calorii decat in mod normal”, a explicat reprezentantul ChilliBurner in Romania, dr. Eduard Bolohan.

Citește și:

concediu si bronzul

V. Spune Da bronzului si NU celulitei

Chiar daca ziua va protejati pielea cu ajutorul cremelor cu SPF, la finalul unei zile de plaja trebuie sa continuam sa o protejam, hidratand-o corespunzator.

O hidratare corespunzatoare a pielii, impreuna cu o buna circulatie sangvina, ne ajuta sa scapam de “coaja de portocala” chiar si in vacanta!

Hidratarea este obtinuta prin produse sub forma de gel, iar imbunatatirea circulatiei sangvine, prin folosirea extractului de ardei iute. Insa, cum nu putem sa incepem sa ne masam cu ardei iute pe picioare, solutia este sa folosim un gel care are la baza ardei iute”, potrivit reprezentantului ChilliBurner si ChilliShape, produse corporale pe baza de ardei iute.

Aplicat la sfarsit de zi, ChilliShape amelioreaza aspectul de “coaja de portocala”, exact atunci cand ai nevoie de o piele perfecta. De asemenea datorita ingredientului principal si anume ardeiul iute, este eficient in ameliorarea senzatiei de arsura solara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.