Setari Cookie-uri

Cum sa te mentii sanatos in concediu

Vacanta ne prinde de cele mai multe ori cu o multime de proiecte de finalizat, deadline-uri, examene si intalniri, iar dupa o astfel de perioada extrem de incarcata, un concediu, fie el si mai scurt, este mai mult decat binemeritat.

Trucuri pentru a ne mentine sanatosi in vacanta!

Ce trebuie sa luati in considerare atunci cand va pregatiti bagajul pentru vacanta: creme cu SPF, tratament pentru par, lacrimi artificiale pentru ochi, incaltaminte pentru plaja, medicamente si o mini trusa de urgenta in cazul in care suferiti de o problema grava de sanatate.

I. SPF-ul, ales in functie de momentul in care ne expunem la soare

concediu pe plaja, vacanta la mare - sfaturi bronz

Daca nu aveti grija, o zi de stat la soare fara protectie poate sa va inroaseasca pielea pentru o saptamana intreaga. Exista persoane care au nevoie sa aplice fie mai multe straturi de protectie solara fie sa foloseasca crema cu factor de protectie mai mare.

Achizitionati creme cu diferite niveluri de protectie solara.

Va puteti pregati pentru razele mai slabe ale soarelui din timpul diminetii cu o crema cu factor de protectie 15 si aplicati o crema cu factor de protectie 45, in momentul in care puterea soarelui ajunge la maximum”, a explicat dr. Eduard Bolohan, reprezentant al produselor ChilliBurner si ChilliShape.

Citește și:

Adaugati un nou strat de crema dupa ce ati inotat.
Chiar si cremele de protectie solara rezistente la apa nu sunt eficiente dupa perioade lungi de expunere la apa, astfel trebuie sa fie aplicate din nou pentru a evita arsurile solare.

Nu uitati sa dati cu crema cu SPF pe urechi, genunchi sau laba piciorului!
Aveti grija sa aplicati crema pe tot corpul, mai ales pe urechi, genunchi si labele picioarelor. Aceste parti ale corpului, deoarece deseori sunt uitate, pot fi afectate cel mai rapid.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.