Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Cum sa ne mentinem energia in anotimpul culorilor carlde si cum sa prevenim astenia de toamna? Va sugeram cateva metode simple si sigure de reenergizare in fiecare zi.

Primul pas: somnul

Pentru ca organismul sa se poata regenera si sa isi reechilibreze tesuturile, functiile dereglate pe timp de zi – are nevoie de somn. Activitatea creierului in timpul somnului este foarte importanta pentru mentinerea sanatatii psihice.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

somnul alunga astenia de tomana

De asemenea tesuturile isi “repara” micile dezechilibre tot in timpul somnului. Mai mult decat atat, tot in timpul somnului, dar atentie – somnul intre orele corecte 22:00 si 05:00 – este “vital” pentru unele procese endocrine, astfel incat fiecare glanda din organismul nostru are biorutmul sau. Unele din aceste glande isi au maximul de functionalitate in timpul noptii si este esential sa dormiti la acele ore.

Daca nu reusiti in fiecare zi sa dormiti in aceste ore, incercati ca macar 4 zile din saptamana sa respectati acest program de somn.

conuma apa - astenia de toamna

Consumati apa

Incercati ca 80% din lichidele consumate zilnic sa fie reprezentate de apa. Eliminati sucurile din consumul zilnic. Pentru ca apa sa fie mai gustoasa si aromata, va sugeram ca la o sticla de 2 litri sa puneti 3 felii de mar aromat si doua linguri de zeama de lamaie. Va fi un suc diluat natural foarte gustos si plin de antioxidanti.

Foto: Shutterstock.com

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: