Setari Cookie-uri

Astenie de toamna? 8 metode sa te energizezi in fiecare zi

Toamna ne ameninta cu starea astenica, asa cum ni se intampla de fapt la fiecare trecere dintr-un anotimp in altul. Aceasta perioada de tranzitie ne supune organismul la noi adaptari, atat climatice, cat si presionale si alimentare.

Plimbarea de zi cu zi

Mai ales toamna, cand vremea este numai buna pentru plimbare si peisajul impresionant, ar fi minunat daca in fiecare zi v-ati gasi macar un sfert de ora de timp liber pe care sa il alocati plimbarii in natura. Fie in drum spre casa popositi in parc, fie iesiti cu prietenii – faceti miscare. Daca nu reusiti sa ajungeti in parc, nici o plimbare in oras nu strica.

plimbarea alunga astenia de toamna

Consuma alimente energizante

Iti recomandam fructe proaspete, salate de cruditati, placinta cu mult dovleac. Fructele de toamna sunt deosebit de energizante si au proprietati curative.

Va sugeram sa va convingeti citind:

Marul: beneficiile tamaduitoare ale Fructului Biblic

Gutuile si perele

Rezerva-ti timp dimineata

Chiar daca trebuie sa pleci devreme de acasa, totusi gaseste timp si pentru tine. Trezeste-te suficient de devreme astfel incat sa ai timp de micul dejun si de a savura o cafea sau un ceai.

Citește și:

Uneori, aceste momente dulci de dimineata alaturi de cei dragi devin cele mai frumoase momente din zi. Nu deschide inca agenda, ai timp si pentru asta.

astenie de toamna

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.