Setari Cookie-uri

HOROSCOP 2016: ce iti rezerva astrele in planul sanatatii

Horoscop 2016: afla ce ti-au pregatit astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia BERBEC

Anul 2016 este unul intens, cu multe realizari, astfel incat tabloul psihic este dominat de stari de multumire, dar si de un intens spirit competitional. Fie sustineti examene, fie participati cu o serie de proiecte in diverse concursuri sau va doriti poate in cariera sa ocupati locuri de varf. In tot cazul, tabloul dominant este cel al competitiei si al realizarilor.

horoscop 2016 sanatate

Starea de sanatate este destul de buna, insa exista un risc de accidentare mare in primavara si in toamna. De asemenea este posibil sa suferiti si afectiuni ce pot necesita interventii minore chirurgicale. Va ingrijiti serios si de imaginea voastra si cautati sa aveti un stil de viata mai sanatos.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Taur

Jupiter va guvereaza tot anul, asadar ar trebui sa petreceti momente minunate. Va faceti noi cunostinte, zambiti mult si veti dori sa va dezvoltati mai mult propriile hobby-uri. De asemenea veti simti nevoia sa fiti in centrul atentiei, sa va faceti cunoscute talentele si poate chiar dezvoltati proiecte ce va aduc si profit financiar.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, in prima parte a anului veti merge la medic. Este posibil ca simptome mai vechi sa doriti sa le investigati, pentru a va putea ingriji mai bine. De asemenea veti pune accent pe imaginea voastra, veti investi in sport, tratamente corporale si de infrumusetare, dar si in vestimentatie.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Gemeni

Anul incepe cu preocupari de camin, asadar va ganditi fie sa renovati, fie chiar sa va mutati. In primavara deja aveti activitati creative, dar totodata revizuiti relatiile pe care le aveti cu cei din jur. Este posibil ca pana la jumatatea verii sa faceti deja curatenie in cercul de prieteni. In a doua jumatate a anului aveti deja planuri organizatorice, care privesc atat caminul, cat si cariera. Asadar am putea spune ca in plan psihic sunteti destul de ocupati si totodata optimisti in acest an.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este indicat sa acordati mai multa atentie miscarii. Corpul vosrtu va raspunde foarte bine la orice forma de miscare, doar astfel va veti putea relaxa si totodata imbunatati vizibil sanatatea. Exista posibilitatea ca in primavara, anumite boli mai vechi sa se acutizeze, de aceea este indicat sa nu neglijati recomandarile medicului. In septembrie exista de asemenea un risc crescut de accidentari, de aceea este indicat sa fiti atenti cum calatoriti si cum manevrati obiectele casnice.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.