Setari Cookie-uri

HOROSCOP 2016: ce iti rezerva astrele in planul sanatatii

Horoscop 2016: afla ce ti-au pregatit astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Capricorn

In plan psihic, prima parte a anului debuteaza cu mult calm, optimism, capacitate de a trece cu usurinta pestre greutati. Suportati usor stresul si va mentineti echilibrul interior. Incepand cu a doua jumatate a primaverii, lucrurile par sa se mai agite, apar o serie de conflicte si blocaje, dar totul dispare in toamna, dupa 9 septembrie, cand Jupiter intra in Balanta. Totodata acest Jupiter va cere si schimbari majore.

horoscop 2016 sanatate

Starea de sanatate poate fi perturbata in special in toamna si la finalul anului, cand se pare ca pot sa apara o serie de tulburari datorate stresului. Veti avea tendinta in a doua jumatate a anului sa va neglijati stilul de viata, dieta, insa astrele nu anunta nimic grav. Puteti suferi de asemenea de insomnii.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Varsator

Anul 2016 este destul de complex pentru nativii Varsator, cu perioade nu neaparat rele, insa greu de trecut, incarcate de necunoscut, de mister, dar pe care nativii nu le pot evita. Probabil ca deja va asteptati la unele evenimente sau proiecte dificile, le cunoasteti deja si cumva grijile v-au cuprins. In tot cazul, veti avea suficient curaj sa treceti peste greutati, insa la finalul anului va declarati obositi.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa cam tot anul veti trece pe la medici. Nu neaparat va imbolnaviti, dar sunt tot felul de motive. Poate este vorba despre o sarcina sau o nastere, poate mergeti cu cei dragi, poate sunteti hotarati sa tratati afectiuni deja existente si urmati tot felul de terapii sau pur si simplu vreti sa aveti un zambet mai frumos si mergeti la stomatolog. Astrele nu anunta boli grave pentru voi, ba chiar putem spune ca in planul sanatatii aspectul astral este mult mai bun decat in 2015.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Pesti

Cele mai tulburatoare aspecte astrale privesc psihicul si planul spiritual pentru voi, dragi nativi Pesti. Poate ca deja simtiti unele dispozitii spre tristete, depresie sau chiar sentimente de ingrijorare pentru viitorul apropiat. Astrele cer mai mult de la voi, cer autocunoastere, cer eforturi pentru visele voastre, asadar este posibil sa traversati multe schimbari atat in plan profesional cat si intim. Aceste schimbari pot fi de bun augur, de exemplu va puteti casatori sau intalniti iubirea vietii, va puteti schimba cariera catre o zona unde puteti excela, unde aveti abilitati excelente. Insa aceste schimbari va tulbura mult iubitul vostru confort.

Citește și:

Sanatatea este foarte bine aspectata in acest an. Poate ca problemele pe care le-ati avut in ultimii ani v-au invatat cum sa va aveti mai bine de grija, unde sa nu exagerati, ce remedii va fac bine si asa mai departe. Voi veti avea anul acesta mai multa grija de sanatatea celor dragi.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.