Setari Cookie-uri

HOROSCOP 2016: ce iti rezerva astrele in planul sanatatii

Horoscop 2016: afla ce ti-au pregatit astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Rac

In acest an, in plan psihic accentul cade pe relatii, dar si pe evolutie personala. Doriti sa mergeti mai departe atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in cariera. Este posibil ca la finalul primaverii sa va schimbati functia. In ceea ce priveste caminul, aveti planuri mari si veti face presiuni pentru realizarea acestora. Cele mai intense trairi sunt in vara, cand puteti lua decizii radicale in ceea ce priveste viata de cuplu.

Starea de sanatate este destul de buna pe tot parcursul anului. Astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, dar nu este cazul sa va neglijati stilul de viata. Ca si la Gemeni, miscarea face minuni in viata voastra, asadar este recomandat sa va faceti un program saptamanal de miscare pentru a va mentine tonusul si imunitatea crescute. In toamna va exista o sensibilitate deosebita privind sistemul articular. Este posibil sa ajuneti chiar la medic pentru a investiga dureri de coloana, de umar sau de genunchi. Celelalte articulatii sunt mai putin vizate.

Citește și:

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Leu

In plan psihic, anul debuteaza cu multe ganduri in planul relatiilor familiale. Va ganditi cum ati putea imbunatati unele aspecte in propriul camin si de asemenea analizati mai atent sectorul financiar. Incepand cu a doua jumaate a verii veti fi mai tensionati ca de obicei si va trebui sa ganditi bine inainte de a vorbi, caci comunicarea nu va fi excelenta pana la finalul toamnei. In ultima parte a anului veti fi concentrati pe proiecte legate de cariera, unde veti dori sa faceti cateva schimbari.

In ceea ce priveste starea de sanatate, exista o slabire aproape permanenta a sistemului osteoarticular. Poate ar trebui sa incercati terapii prin miscare, kinetoterapie si tratamente termice. Sunt vizate in special coloana si genunchii, care s-ar putea sa va dea dureri de cap pe tot parcursul anului. Atentie si la echilibrul endocrin, care poate fi perturbat in toamna.

Citește și:

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Fecioara

In plan psihic, anul debuteaza cu multe responsabilitati, multi oameni noi cu care trebuie sa interactionati si cu multe schimbari carora trebuie sa le faceti fata. Abia in primavara ritmul se mai domoleste si aveti mai mult timp sa va ganditi la voi si sa va concentrati atentia si catre viata familiala. Vara vine insa cu foarte multe proiecte pe care trebuie sa le duceti la bun sfarsit in timp record, astfel incat in septembrie, atunci cand se produc si multe schimbari planetare in zodia voastra, va veti simti obositi si veti dori sa va odihniti mai mult, poate chiar va veti bucura de concediu.

Starea de sanatate este buna, mai ales la inceputul anului. In primavara este posibil sa va confruntati cu boli alergice, iar in vara si in toamna bolile declansate de stres pot fi o adevarata povara. Fie se decompenseaza o boala cardiaca sau o afectiune tiroidiana, fie va scade imunitatea si faceti tot felul de infectii. In tot cazul, astrele nu aduc motive majore de ingrijorare, aceste tulburari parand a fi minore. Spre finalul anului este recomandat sa aveti grija la alimentatie, veti avea tendinta de a face numeroase excese.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.