Setari Cookie-uri

HOROSCOP 2016: ce iti rezerva astrele in planul sanatatii

Horoscop 2016: afla ce ti-au pregatit astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Balanta

In plan psihic si spiritual anul 2016 continua un progres profund, astfel incat va veti concentra mai mult pe o curatenie interioara, pe ceea ce vreti sa puneti accent si pe ce nu, pe relatiile pe care vreti sa le hraniti si pe care nu. Invatati sa renuntati, insa fara conflicte, la ceea ce va incurca, va sta piedica in drumul vostru. In a doua jumatate a anului deveniti foarte preocupati de calitatea vietii, de distractii, de tot ceea ce va ajuta sa va simtiti bine.

horoscop 2016 sanatate

In planul sanatatii fizice, acest an este mai bine aspectat decat cel precedent. Sunteti mai atenti la felul in care va simtiti, nu mai amanati sa mergeti la medic, adoptati un stil de viata cat mai sanatos si cu fiecare luna va simtiti tot mai multumiti cu alegerile voastre.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Scorpion

Anul debuteaza in plan psihic cu tensiuni in zona relatiilor de orice fel. Asadar pana in primavara este posibil sa treceti prin numeroase conflicte, urmand ca in primavara sa reusiti colaborari de succes. Un aspect important apare in luna septembrie cand Jupiter intra in casa a unsprezecea, cand oameni apropiati va pot trada.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele prezinta aspecte importante la finalul primaverii, cand puteti descoperi o tulburare sau o boala, dar si in toamna cand va veti confrunta cu alergii si tulburari digestive.

HOROSCOPUL 2016 al sanatatii: zodia Sagetator

In plan psihic anul este destul de agitat. Incercati sa va reorientati in plan profesional, dar si sa participati la rezolvarea unor probleme de familie in fata carora v-ati manifestat rigid. Exista si un spirit competitional, indiferent de varsta la care va aflati, o competite parca fata de anii precedenti, in care incercati sa refaceti statutul socio-profesional, dar si in cadrul familiei. Vor fi perioade grele in ceea ce priveste stima de sine, mai ales in prima perioada a anului, cand puteti realiza ca ati comis unele greseli destul de mari, dar nu puteti intoarce timpul inapoi.

Citește și:

Sanatatea este destul de buna, dar aveti tendinta de a o neglija. Sanatatea inimii si a vaselor este vizata in acest an, dar si cea a articulatiilor. Exista un risc de guta, de hipertensiune arteriala, ateroscleroza, ficat gras sau tulburari ale pancreasului. Incercati sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos pe tot parcursul anului. In tot cazul, astrele nu anunta tulburari majore ale sanatatii, ci doar nevoia de a schimba unele aspecte ale stilului de viata. Poate e cazul sa adoptati o dieta mai sanatoasa, sa faceti mai mult sport etc.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.