Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Este o saptamana frumoasa si provocatoare pentru voi, dragi nativi Berbec. Aveti posibilitatea sa va afirmati in plan profesional, sa reparati problemele in cuplu si familie, dar si sa evoluati in plan spiritual.

horoscopul saptamanal al sanatatii

In ceea ce priveste starea de sanatate, astrele va protejeaza, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Bolile de sezon va pot crea usoare neplaceri, insa nu se anunta nimic grav. Puteti incepe un program de miscare sau o cura de detoxifiere – organismul vostru are nevoie de sport si detoxifiere.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic, saptamana este ravasitoare. Incercati sa castigati unele batalii, dar se pare ca ceilalti nu va dau dreptate. Cautati sa va puneti in lumina valorile si calitatile, dar astrele nu tin cu voi, nu va ofera prilejul sau pur si simplu intalniti tot felul de obstacole.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, insa organele sensibile la stres pot suferi tulburari, asadar este posibil sa va plangeti de dureri de cap, infectii urinare, dureri de stomac sau dereglari ale sistemului endocrin.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Saptamana va gaseste in prag de schimbare a valorilor interioare. Sunteti dispusi sa iertati, sa reluati relatii pe care candva le-ati inchis, sa dati drumul unor parteneriate frumoase. Sunteti calmi si rationali, iar astrele va aduc claritate in decizii.

Starea de sanatate este destul de buna, astrele va protejeaza si va ajuta sa treceti cu usurinta peste orice interventie sau afectiune in sfera sanatatii. Daca este cazul unei intervenii chirurgicale, astrele va sporesc vindecarea si reluarea functiilor organice. Incercati sa dormiti suficent.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.